Шукаємо майбутнього дослідника на практику (продовжено до 18 квітня!)

Темою цієї практики визначено «Зворотну іпотеку» – угоду між літнім власником житла та, наприклад, банком, згідно з якою власникові довічно виплачується щомісячне утримання в обмін на його житло після смерті. Така практика могла би значно покращити матеріальне становище багатьох пенсіонерів, але досі не набула популярності в Україні.

Запрошуємо студентів старших курсів економічних спеціальностей (чи просто економічно грамотних людей будь-якого віку) вдосконалити свої дослідницькі навички з командою “Ціни держави”.

Інтернові потрібно буде дослідити тему зворотної іпотеки й написати статтю, а наші досвідчені економісти в цьому допоможуть: спільно визначать дослідницькі питання, методику, джерела, напишуть відгуки, підкажуть і, найголовніше, допоможуть опублікувати статтю в одному з провідних економічних видань України.

Ми очікуємо, що практика триватиме близько двох місяців. Учасники з інших міст і країн приймаються без обмежень (робота на відстані – не питання). Навчання не оплачується, але у разі успішного закінчення дослідник отримає рекомендаційний лист. За нашою рекомендацією молоді економісти часто продовжують своє навчання у західних університетах.

Щоб потрапити до нас на навчання потрібно надіслати:

  • Невеликий (на півсторінки-сторінку) роздум про те, чому зворотна іпотека не набула популярності в Україні (або спростувати це твердження).
  • Пропонований план дослідження теми: які питання, на вашу думку, варто було би розкрити у дослідженні; які джерела ви плануєте використати у роботі?
  • Ваше резюме.
  • І справити враження розумної людини під час співбесіди з майбутнім керівником дослідження (може бути скайпом чи телефоном).

Заявку на участь у практиці надішліть, будь ласка, до 18 квітня 2016 року на адресу: shulha (равлик) case-ukraine.kiev.ua.

CASE Україна на постійній основі приймає до своїх лав інтернів. Близько половини кандидатів на інтернатуру – студенти магістерських програм або випускники університетів Північної Америки та ЄС.



Розсилка: