Програма для молодих професіоналів

Ми раді повідомити, що Центр соціально-економічних досліджень CASE Україна був обраний потенційною приймаючою організацією в рамках Програми для молодих професіоналів. Ця престижна програма фінансується Фондом розвитку аналітичних центрів Інституту відкритого суспільства. Це надзвичайна можливість для молоді почати успішну кар’єру в сфері досліджень, аналітики та адвокації.

Для участі у цій Програмі, молоді професіонали повинні:

  • Мати диплом магістра чи доктора філософії університету, розташованого в країнах ОЕСР, отриманий протягом останніх трьох років;
  • Бути громадянами України або деяких інших країн Центральної та Східної Європи, Західних Балкан та Південного Кавказу;
  • Бути у віці 23-35 років;
  • Вільно володіти англійською та українською мовами.

Очікується, що успішний аплікант обійме посаду молодшого фіскального аналітика у CASE Україна на термін до шести місяців, починаючи з листопада 2015 року. Він/вона працюватиме повний робочий день і отримуватиме за це грошову винагороду. Переважно, молодший аналітик буде задіяний у проекті «Ціна держави».

Як подати заявку?

  • Крок 1. Зацікавлені молоді професіонали надсилають CASE Україна свої резюме та мотиваційні листи англійською мовою за адресою: ishybalkina@case-ukraine.kiev.ua.
  • Крок 2. CASE Україна розглядає пропозиції, проводить інтерв’ю та обирає одного кандидата.
  • Крок 3. Обраний кандидат подає заявку до Фонду розвитку аналітичних центрів (за допомогою CASE Україна). Заявка складається з: мотиваційного листа, плану дій, бюджету, резюме та листа підтримки від CASE Україна. Останній день подання заявок до Фонду - 24 серпня 2015 року.

З повною інформацією про Програму можна ознайомитися на сайті Інституту відкритого суспільства (англ.).



Розсилка: