Аналітик з енергетики

В рамках проекту «Роз’яснення громадянам впливу енергетики на розвиток економіки», що реалізується Центром соціально-економічних досліджень «CASE Україна» спільно з «Федерацією роботодавців нафтогазової галузі» відкривається вакансія аналітика з енергетики. Дед-лайн – 04.02.2019р.

Читати далі

Понад 3 млн сімей дізналися скільки коштує «безкоштовна» медицина, освіта і зарплата чиновників

З 10 грудня 2018 року триває просвітницька кампанія «Рахунок від держави»: упродовж грудня мешканці 15 великих міст України отримають у поштові скриньки листівки з повідомленням, скільки в середньому громадянину коштують такі державні послуги, як оборона, освіта, виплата пенсій охорона здоров’я тощо.

Читати далі

Федерація роботодавців нафтогазової галузі та CASE Україна запустили спільний проект

Федерація роботодавців нафтогазової галузі та Центр соціально-економічних досліджень CASE Україна розпочинають співпрацю в рамках проекту “Ціна держави”. Мета партнерства - роз’яснення громадянам впливу енергетики на розвиток економіки та вартості кожному платнику податків рішень, що приймаються у цій сфері.

Читати далі

Симулятор державного бюджету України

31 жовтня ми оголосили про ствоерння симулятора державного бюджету. Він з'явиться на нашому сайті найближчими днями.

Читати далі

Збір внесків на переклад відеороликів про зменшення ролі держави в економіці!

Наша мета — не дати молодому поколінню підхопити вірус радянського мислення: віру в мудрий уряд та ефективність державної форми власності, розрахунок на допомогу від держави, неповагу до підприємців і нерозуміння їхньої ролі в підвищенні добробуту країни. Доки суспільство хворе на патерналізм, на виборах перемагатимуть політики, які пропонують прості, але завідомо нездійсненні обіцянки.

Читати далі

Найкраще за 2016 рік!

CASE Україна підготував організаційний і фінансовий звіт за 2016 рік.

Читати далі

“CASE Україна” опублікував фінансовий звіт за 2015 рік

Проект “Ціна держави” фінансується дослідницьким центром “Кейс Україна”.

Читати далі

Інтернет-користувачі визнали проект "Ціна держави" найкращим українським сайтом 2016 року

Друзі, дякуємо Вам за підтримку та ділимося чудовою новиною! У понеділок, 2 травня, німецька медіакомпанія Deutsche Welle оголосила в Берліні переможців 12-го міжнародного конкурсу сайтів і блогів The Bobs. У номінації "Найкращий сайт або блог українською" інтернет-користувачі обрали проект "Ціна держави"!

Переможців конкурсу The Bobs традиційно обирає міжнародне журі, яке представляє 14 мов світу, та інтернет-користувачі (шляхом відкритого онлайн-голосування на сайті конкурсу www.thebobs.com. Переможці за версією журі обираються в чотирьох міжнародних номінаціях: Найкраща соціальна ініціатива в мережі, Найкраща інновація, Культура і мистецтво, Громадянська журналістика в мережі. Окрім того, на конкурсі існують національні номінації (Найкращий сайт або блог українською та ще 13-ма мовами конкурсу).

Переможців національних номінацій обирають виключно інтернет-користувачі.

Читати далі

Шукаємо майбутнього дослідника на практику (продовжено до 18 квітня!)

Темою цієї практики визначено «Зворотну іпотеку» – угоду між літнім власником житла та, наприклад, банком, згідно з якою власникові довічно виплачується щомісячне утримання в обмін на його житло після смерті. Така практика могла би значно покращити матеріальне становище багатьох пенсіонерів, але досі не набула популярності в Україні.

Читати далі

Збір пожертв на переклад книги Фрідріха Гаєка «Шлях до кріпацтва»

За підсумками голосування ми визначили першу книгу для перекладу й поширення – це «Шлях до кріпацтва» Фрідріха Гаєка!

Читати далі



Розсилка: